Alltid fri frakt

Retur og angrerett

Bytte og retur

Hos DinTelefon.no, har du 14 dagers åpent kjøp. Det betyr at du enkelt kan returnere varer kjøpt innenfor denne perioden, og få pengene tilbake – gjelder ikke hygieniske artikler med brutt forsegling, (for eksempel ørepropper). Ved bytte/retur/angret kjøp skal varen returneres i original emballasje og i uskadd tilstand. Alle forespørsler om bytte eller retur må gjøres via returskjema på Mine Sider, returforespørsler gjort via epost eller andre kanaler blir IKKE behandlet.

Reklamasjon
Ved reklamasjon ber vi deg tidligst mulig etter oppdaget skade, gi beskjed til oss. Det er viktig at du gir en fullstendig tilbakemelding på evt. skader som er oppstått og gjerne med bilder av skaden. Dette vil gjøre at hele prosessen går raskere, og vi får ordnet opp i skaden i en fei. Etter tilbakemelding fra DinTelefon.no, ber vi deg benytte vedlagte tilsendt returlapp og levere pakken på postkontoret og send den til oss.

Bytte/Retur/Angret kjøp

  • Du har 14 dager fra mottaksdato til å bestemme deg om varen er riktig for deg.
  • DinTelefon.no refunderer ikke gebyrer, som for eksempel fraktkostnader.
  • Dersom du ønsker å returnere/angre kjøpet til DinTelefon.no, og få beløpet refundert, benytte deg av returskjema på Mine Sider, og vi vil sende deg en ferdig utfylt returlapp på e-post.
  • Pengene vil bli refundert innen 14 dager fra DinSide.no har mottatt din retur.
  • Returporto (99 kr) dekkes av kunden og blir trukket fra beløpet vi refunderer. Merk at ved retur av bestillingsvarer kan det tilkomme ekstra fraktkostnad – dette vil variere og avhenger av størrelsen på produktet som returneres.
  • Refusjonen/tilbakebetalingen skjer med samme betalingsmetode som du brukte for kjøpet. Dersom du betalte med kredittkort, vil vi refundere beløpet til kortet du brukte da du bestilte. Betalte du med gavekort, vil beløpet bli tilbakeført i form av kontokreditt du kan benytte til din neste handel på DinTelefon.no eller kupongkode som blir sendt til din epost.
© Copyright 2020. Alle rettigheter reservert
dintelefon.no

Handlekurv

×