Alltid fri frakt

Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Vi får ofte spørsmål fra våre kunder, og har prøvd å svare på de spørsmålene flest lurer på på denne siden. Skulle du likevel ikke finne svar på det du lurer på, så nøl ikke med å ta kontakt med vår kundeservice via vårt kontaktskjema.

Hvilke betalingsløsninger tilbyr dere?
Vi bruker PayPal som vår betalingsløsning for en trygg og enkel handel. Med PayPal kan du enten betale med din PayPal-konto, eller med VISA eller MasterCard uten å registrere deg hos PayPal.

Er det trygt å handle på DinTelefon.no?
DinTelefon.no bruker SSL-kryptering (Secure Socket Layer) som krypterer all informasjonen du legger inn før denne sendes til oss.

Hva skjer når jeg bestiller?
Når vi mottar din bestilling vil du automatisk motta en ordrebekreftelse per e-post. Har du ikke mottatt ordrebekreftelsen kan det være at den har havnet i søppelposten din. Det kan lønne seg å sjekke søppelpost-mappen i din e-post tjener. Finner du den ikke her, kan det være at ordren ikke har blitt fullstendig fullført. Kontakt da vår kundeservice for hjelp. Bestillinger sendes senest dagen etter at bestillingen er lagt inn (gjelder ikke helg- og helligdager). Dersom det, av ulike årsaker, skulle ta lenger tid enn dette vil vi ta kontakt med deg.

Om det skulle være gjort noen feil, ta kontakt med oss via vårt supportsenter. Du vil bli holdt oppdatert per epost underveis fra bestilling frem til levering, du kan også følge med på din pakke via Min Side.

Hvor lang leveringstid har der?
Du vil motta din bestilling tidligst 5 dager og senest 10 dager etter at bestillingen er gjennomført, avhengig av hvor i landet du bestiller fra. Dette gjelder forsendelser sendt med standard levering. Om du behøver din bestilling tidligere enn dette, vennligst kontakt kundeservice før du gjennomfører handelen, så hjelper vi deg med alternativer.

Hva skjer hvis jeg ikke henter pakken min?
De aller fleste pakker fra oss leveres direkte i din postkasse. I de tilfeller hvor du må hente pakken på nærmeste postkontor eller Post I Butikk, har du 14 dager på å hente varen. Etter dette risikerer du at Posten sender varen i retur, vi oppfordrer derfor alltid til å hente pakken så tidlig som mulig for å unngå dette.

Hva koster det for frakt?
Vi tilbyr gratis frakt på alle kjøp på DinTelefon.no, dette gjelder uansett pris på kjøpet ditt.

Hva skjer hvis bestillingen min blir forsinket?
Dersom levering av bestillingen blir forsinket vil vi gi deg informasjon om dette så snart vi har oversikt over det, sammen med informasjon om, og eventuelt når, levering kan skje eller om produkt(er) er utsolgt. DinTelefon.no tar ansvar og risiko for sendingen inntil de overtas av kjøper, altså når du har fått din ordre i besittelse.

Har dere en butikk eller et lager jeg kan hente varer i?
DinTelefon.no er en ren nettbutikk uten fysisk lager eller butikk. Dette er for å holde våre kostnader nede slik at du kan handle billigst mulige produkter.

Hva skjer hvis varen jeg har bestilt er utsolgt?
Vi har i utgangspunktet gode systemer for lagerstyring i vår nettbutikk, som gjør at produkter som er utsolgt ikke skal gå an å kjøpe. Men vi tar forbehold om at feil kan oppstå. Dersom vi ikke har varen du har bestilt, vil vi ta kontakt så raskt som mulig og du vil få beskjed om hva vi kan tilby deg som alternativ. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringene vi angir i forhold til din ordre, eller å kansellere hele – eller deler av – ordren.

Jeg har bestilt feil, hvordan bytter jeg en vare?
Ønsker du å bytte vare, legger du enkelt inn en ny bestilling i vår nettbutikk på den varen du ønsker. Returer sendes til oss. Merk at alle returer av varer må avtales med oss på forhånd, slik at vi får håndtert og registrert dette på riktig måte for mest mulig effektiv returnering. Faktura/betaling for returen vil tilbakebetales, og betaling for den nye varen trekkes så snart ordren sendes fra vårt lager. Har du spørsmål knyttet til dette kan du kontakte vår så hjelper vi deg.

jeg vil angre kjøpet mitt, hvordan går jeg frem?
Ønsker du å bytte vare, legger du enkelt inn en ny bestilling i vår nettbutikk på den varen du ønsker. Returer sendes til oss. Merk at alle returer av varer må avtales med oss på forhånd, slik at vi får håndtert og registrert dette på riktig måte for mest mulig effektiv returnering. Faktura/betaling for returen vil tilbakebetales, og betaling for den nye varen trekkes så snart ordren sendes fra vårt lager. Har du spørsmål knyttet til dette kan du kontakte vår så hjelper vi deg.

Hvordan returnerer jeg en ordre?
Du har, i henhold til forbrukerkjøpsloven, full angrerett i 14 dager. Angrerettskjema skal ligge vedlagt alle bestillinger og er sendt i epost sammen med din ordrebekreftelse, og skal benyttes ved retur. Du må alltid ta kontakt med oss FØR du sender varer i retur. Mer informasjon om dette finner du her. Varen du ønsker å returnere skal være ubrukt, alle merkelapper må fortsatt være på og varen skal sendes i retur i sin originale emballasje. Ved retur må varene leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av kjøper og sendes som pakke med sporing. Pakker som likevel sendes som brev, sendes på kjøpers risiko.

Tilbakebetaling for varen, inkl. porto for forsendelsen til deg, utbetales innen 14 dager etter at vi har mottatt varen fra deg, så lenge kravene over er innfridd. Ubetalte fakturaer kanselleres, og du vil motta bekreftelse på e-post.

NB: Ved en eventuell retur må angrerettskjema medfølge i pakken. Her kan du laste ned angrerettskjema.

Hvordan reklamerer jeg?
Dersom din bestilling har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves. Mangelen må være vesentlig før heving kan foretas. Melding om mangler ved bestillingen overbringes oss, av bevishensyn, skriftlig via vårt kontaktskjema. Dette må skje innen rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen. DinTelefon.no vil skriftlig bekrefte mottak av alle reklamasjoner. Retten til å reklamere gjelder i 2 år etter at kjøpet er gjennomført.

© Copyright 2020. Alle rettigheter reservert
dintelefon.no

Handlekurv

×